Kinderopvang in Zeeland

Buitenschoolse opvang, Goed geregeld

 

Zodra uw kind naar de basisschool gaat, kunt u gebruik maken van buitenschoolse opvang, kortweg BSO. Een vertrouwde, veilige en gezellige plek waar kinderen voor en na schooltijd(en) en in de vakanties terechtkunnen. Een plek waar ze zich thuisvoelen en zich kunnen voorbereiden op of juist uitleven na een drukke schooldag. Er zijn vriendjes en vriendinnetjes, vaak zelfs klasgenootjes, en er is volop sport-, spel- en speelmateriaal.
Heeft uw kind juist behoefte om even tot rust te komen dan is daar uiteraard ook alle gelegenheid toe.In deze film vertellen de ouders van Kyan en Niels waarom zij voor opvang bij een bso hebben gekozen en vertelt Aimée hoe ze de BSO heeft ervaren toen zij op de basisschool zat. Wellicht kunnen hun ervaringen u helpen bij het maken van uw eigen keuze.

 

Je kunt alvast een preview van de DVD bekijken en je kunt de gratis DVD bestellen via de knop "bestel de gratis DVD". Heeft u na het kijken nog vragen over buitenschoolse opvang? De kinderopvangorganisatie bij u in de buurt helpt u graag verder.

Kinderdagverblijf

Preview Bestel de DVD

Overzicht locaties kinderopvang in Zeeland
Deze campagne is mogelijk gemaakt mede met steun van de Provincie Zeeland.

Initiatiefnemers van deze campagne:
Kinderopvang Walcheren Kibeo Kinderopvang Zeeuws-Vlaanderen